Натали Трифонова запали мрежата с минижупа си! СНИМКА:

Синоптичката Натали Трифонов отново се показа като голяма палавница. Когато е на екран, горещата блондинка винаги носи строго официален костюм. Но в живота, красавицата е доста разкрепостена.

Натали подпали социалните мрежи със снимка по ултракъса червена рокличка, която едва скрива задните й части. Предизвикателната й визия се допълва от чизми над коляното, както и от доста разтворено деколте.

На фотото Трифонова изглежда доста пияна, а чашата бяло вино в ръка издава с какво се е насвяткала.

Синоптичката на БТВ е доста разкрепостена извън екрана и често цъфва по бельо в социалните мрежи. Красавицата често е спрягана с известни мъже, но до момента не е показало нито едно от гаджетата.

Из коридорите на медията се шушука, че Натали Трифонова търси наистина сериозен улов. Красавицата не искала да изостава от колежките си от Нова тв, които забиват само богаташи, че и бивш президент.

Никол Станкулова има връзка от доста години със сина на милиардера Цеко Минев. Гергана Малкоданска пък беше доста време със сина на Ахмед Доган – Демир, а в момента има връзка с известния интериорен дизайнер Алекс Ковачев. Деси Банова пък натри носовете на младите си колежки като заби бившия президент Росен Плевнелиев.

Само Натали Трифонов още не може да си намери достоен мъж с тлъста банкова сметка, за да не изостава от конкурентките си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *