Ще паднете! Вижте каква мацка е майката на Натали Трифонова! СНИМКА:

Синоптичката Натали Трифонова шокира феновете като показа за първи път майка си. Освен че приликата между тях е поразителна, двете изглеждат като наборки! Трудно е човек да си представи, че майката на Натали и към 50- те години.

Жената е изключително младолика и изобщо не отсъства по красота на дъщеря си. Единствената видима разлика между двете е само цветът на косата.

Поводът синоптичката на БТВ да покаже майка си е нейният рожден ден. Натали Трифонова е изключително близка с родителката си. Майка и дъщеря си излизат заедно като първи приятелки и едва ли някой би предположил каква е всъщност семейната им връзка.

Натали с майка си

Преди да стане водеща на прогнозата за времето, Натали Трифонова е правила не един и два опита за телевизионна кариера. Тя се е явявала на кастинг за участие във формата „Умна и красива“ в „Шоуто на Слави“. Но така и не успява да направи впечатление на журито и се проваля. Преди това пък, като студентка, се е пробвала в конкурс за красота на УНСС.

Преди четири години горещата блондинка е тотално отчаяна, че няма да пробие на телевизионен екран. Тогава обаче майка й решила да я запише на конкурса за синоптички на фалиралата ТВ7. Така Натали постига голямата си мечта – да грее от малкия екран.
След затварянето на ТВ7 тя успява да се добере и до национален ефир като попада в БТВ.

Новите колеги не били очаровани от появата й в медията, тъй като сигурно са се притеснили за местата си. Но, в крайна сметка, и БТВ имаха нужда от млада и красива синоптичка, след като Нова тв. назначиха на същата позиция моделките Никол Станкулова и Гергана Малкоданска.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *