Начини за депилация на подмишниците

Космите под мишниците трудно се махат, тъй като често е много болезнено и не особено ефективно. Бръсненето може да предизвика рани и раздразнение, но често не маха добре космите, а с времето мишницата потъмнява. Нека разгледаме няколко начина за депилация на подмишниците.

podmishnitsi

КРЕМ ЗА БРЪСНЕНЕ

Ако обикновено използвате крем за бръснене, за да махате космите под мишниците, косата ви трябва да е стегната, за да намалите риска от раздразнение и поява на пъпки след самобръсначката.

Движите самобръсначката бавно отдолу нагоре. После измивате с хладка вода и проверявате дали всички косми за премахнати. Ако усещате парене, сложете малко бебешки талк.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

ДЕПИЛАТОАРЕН КРЕМ

Друг ефективен начин за обезкосмяване под мишниците. Преди да започнете депилацията, кожата трябва да е чиста иpodmishnitsi-depilatsiya суха.

ЛЕНТИЧКИ КОЛА МАСКА

Въпреки че е леко болезнен, ще махне космите от корен. Разтъркайте лентичката в ръката си, докато я сгреете, сложете върху мишницата и дръпнете изведнъж. Накрая се уверете, че не са останали след от кола маската и изплакнете с хладка вода. Ако кожата се е изсушила, сложете малко хидратиращ хрем или бебешки талк.

ТАЛК

Сложете достатъчно талк под мишницата и обръснете. Накрая изплакнете талка с хладка вода и подсушете на интервали с кърпата. Не използвайте дезодорант или антитранспирант в следващите 24 часа.

Бръснете космите винаги в една и съща посока, в противен случай се образуват много подкожни косми, които трудно се отстраняват.

Разбира се, има и други начини, които могат да се приложат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *