Моника Валериева направи немислимото! Ето как изненада всички:

monika-val-5

Моника Валериева реши да промени кардинално външния си вид! Моделката винаги е държала на дългата коса и буклите, но най- накрая реши да влезе в крак с модата и да си смени прическата.

Тя се раздели с буйната грива, като я скъси на каре. Моника останала много доволна от резултата, защото установила, че късата и модерна прическа я прави по- млада.
Тя беше останала една от малкото бръмчалки, които продължаваха да веят коси до кръста в крак с модата от чалга клиповете… от началото на века. Но и за нея явно е настъпило новото време.

19534573_1894690937436251_5198764088800313344_n

Или, може би, слънцето и морска вода са си казали думата и косата й се е изтощила. Наскоро тя беше на почивка на остров Миконос незнайно с кого. Но пък, за сметка на това, заля профилите си в социалните мрежи с чисто голи снимки. Моделката не се посвени и този път захвърли банските, за да си покаже почти всичко – и дупето, и силиконовите бомби.

Анатомията на Валериева вече е до болка позната на феновете й в социалните мрежи и едва ли може да изненада някой. Но промяната на прическата определено беше неочаквана. Новата фризура бързо спечели одобрението на последователите на моделката.

А предстои да видим кака ще се отрази и на личния й живот. Моника наскоро се похвали, че има ново гадже, в което е лудо влюбена. Но като се има предвид колко бързо ги сменя, вече може и да е с някой друг.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *