Голите бомби на Моника Валериева нажежиха мрежата! СНИМКИ (+18)

19227813_1692804174081822_2700853728407191552_n

Моника Валериева развя голите си гърди от остров Миконос. Моделката продължава да пали социалните мрежи с топлес снимки от почивката си там.

Тя не остави нищо на въображението на феновете си, като им се пусна дибидюс от плажа. Първо разгорещи страстите с кадър на голото си дупе, цялото овъргаляно в пясък. Сега пък изпъчи силиконовите си бомби, като е прикрила само зърната с ефирни сърчица.

monika-val-9

И всичко щеше да е естетически много добре, ако не беше препърженият тен на моделката. Валериева толкова много е потъмняла, че вече е заприличала на представителка на друг етнос. Явно първо се е пържила доста в солариум, а след това на плажа се е довършила, като си е докарала прегорял загар.

monika-val-8

Но какво да се прави – за родните моделки да си препържена означава, че си оборотна и са те водили по много почивки.

Моника наскоро обяви, че си е хванала ново гадже, което я води постоянно в чужбина. Моделката обаче призна, че двамата се виждат, само когато пътуват някъде извън граница. Което означава, че или е чужденец, или е женен.

Освен екзотични екскурзии, той й подарява и разкошни бижута. Щедрият любовник дори закичи с годежен пръстен моделката. Но това не означава, че ще има сватба. Моника вече има няколко годежни пръстена от бивши гаджета, като до сега, не се е стигало до нещо по- сериозно. Обикновено след месец- два, моделката си хваща нов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *