Мъртвопияната Деси Цонева се чекне гола в заведение! СНИМКИ (+18)

desi-tsoneva-7

Пиянските изцепки на Деси Цонева нямат край! Дъщерята на покойния Димитър Цонев се похвали със снимки от поредния алкохолен маратон, който си спретнала с приятелки през уикенда.

На пиянските кадри Деси изглежда така, както всички свикнахме да я виждаме в последния „Вип Брадър“: с чаша алкохол в ръка, премрежен поглед, рошава, разкрачена и с оскъдно облекло.

desi-tsoneva-8

Скандалната вип наследничка явно с нищо не се е променила през последните месеци, откакто участва в риалити шоуто. И как да се промени, като явно си е такава. Наскоро Деси се раздели окончателно с годеника си Георги Джамов. Въпреки че много искаше да се омъжи за него, накрая реши да го зареже, защото й писнало от него, както сама си призна.

desi-tsoneva-10

Сега явно Цонева си наваксва изгубеното време с него с излизания по женски, обилно полети с алкохол. А щом вкара повечко, известната наследничка става истинска фурия. Деси отдавна има слава на разюздана купонджийка, като за изцепките й се носят легенди из столичния хайлайф.

desi-tsoneva-9

Тя беше първа дружка с Тодор Славков, а после се омъжи с най- верния му другар в безпаметните купони – Янчо Таков. Деси и Малък Тошко обаче от няколко години са жестоко скарани, след като тя обвини бившия си съпруг, че мъкнел по купони невръстния им син. Славков не й остана длъжен и я заля с лавина от цветисти епитети и няколко доста шокиращи кадри, направени в дома му.

Във „Вип Брадър“ видяхме доста смекчена версия на Деси Цонева, навярно защото тогава беше все още в траур от смъртта на баща си. В къщата тя си пиеше кротко от сутрин до късно през нощта, докато не започнеше да пелтечи от поетото количество алкохол. А и приятелите й сред съквартирантите се стараеха да се държи що- годе прилично за пред камерата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *