Потрес! Годеникът на Деси Цонева е бивше гадже на леля й! Виж Тук:

desi-tsoneva-3

Шокиращи подробности за годеника на Деси Цонева разтресоха родния елит. Оказва се, че преди да се залюби с щерката на покойния Димитър Цонев, той бил гадже на сестрата на култовия журналист – Анахид.

Георги Джамов и лелята на Деси Цонева били двойка преди десетина година. Дори заминали заедно в САЩ, но там пътищата им се разделили.

Преди около две години дъщерята на Митко Цонев и бившият й кандидат- чичо се срещнали отново. Познанството им обаче бързо прераснало в любовна връзка. Джамов дори подари годежен пръстен на Деси Цонева миналата есен, след като тя излезе от къщата на „Вип Брадър“.

desi-tsoneva-4
Деси Цонева с годеника си Георги Джамов

Засега обаче сватба не е планирана. Наследницата на Митко Цонев смята да пази траур една година. Но и след това не е ясно дали наистина ще встъпят в брак. Бащата на Деси така и не им дал благословията си. Заедно със съпругата си Мариана били твърдо против връзката на дъщеря им с Георги Джамов.

Месеците преди внезапната смърт на Димитър Цонев миналата година били същински ад за семейството. Деси и баща й постоянно се карали заради връзката й с Джамов. Според легендарният тв водещ, той само използвал и нея, и тях за пари.

Докато беше във „Вип Брадър“ Деси Цонева дори сериозно обмисляше да се раздели с него. Но след края на риалити шоуто, двамата явно набързо са си оправили отношенията. А и Деси стана финансово независима от родата. Тя прибра огромен хонорар за участието си в скандалното предаване, което стартира десетина дни след погребението на Димитър Цонев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *