Кой е най- добрият вариант за интимна депилация

depilaciya-intimna

Сексуалният живот не е само свещи, рози и шампанско, а изисква и подходящи грижи за тялото и красотата ни. Когато се чувстваме красиви, се наслаждаваме много повече на интимните ласки. Без съмнение, едно от най- важните неща е интимната депилация. Но коя да изберем?

ДЕПИЛАЦИЯ С КОЛА МАСКА

Кола маската е много продължителна, може да изкарате между 5 и 6 седмици, преди да се наложи да я правите наново. Това звучи добре. Но трябва да изчакате 24 часа преди секс след кола маската, тъй като фрикциите и потта дразнят кожата и може да проникнат бактерии. Ексфолирайте зоната няколко дни преди депилацията, така космите няма да растат подкожно.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

intimna-depilatsiq

ДЕПИЛАЦИЯ С ЛАЗЕР

Трябва да се направят няколко сесии, може би между 6 и 8, за да елиминирате всички косми. Резултатите са перманентни и може да повтаряте два пъти годишно. Изчакайте един ден преди да правите секс. Преди да се подложите на тази процедура с лазер, трябва напълно да избръснете зоната, не трябва да излагате на слънце, за да не се зачервява и дразни кожата. Този тип депилация е подходяща при светла кожа и тъмни косми, тъй като лазерът е много по- прецизен в разрушаването на корена.

БРЪСНЕНЕ

Това е само временно решение, тъй като само отрязва косъма на повърхността, без да отстранява корена. Купете хубав крем или гел за бръснене и го направете, докато се къпете, тъй като порите се отварят и косъмът излиза много по- лесно. Изчакайте един ден преди да правите секс, защото може да имате ранички.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *