Депилация през лятото: какво да изберем?

depilaciq-plaj

Кой е най- добрият вариант за депилация през лятото? Това е сезонът, в който всички части на тялото ни трябва да са перфектно обезкосмени: крака, ръце, мишници и пр. Но как да го постигнем?

Времето вече се затопли и извадихме по- късите дрехи от гардероба си. Но за да изглеждаме перфектно в тях, трябва да сме идеално депилирани. Има много варианти за обезкосмяване, които можем да изберем. Нека разгледаме плюсовете и минусите им.

Кола маска

Класически начин за депилиране, който дава много добри резултати. Един от основните проблеми при кола маската е, че отнема много време. Използването на кола маска е подходящо за цялото тяло и ефектът е дългосрочен. За жените с чувствителна кожа най- добрият вариант е студената кола маска, за да не се раздразва кожата им.

Самобръсначка

Това е най- бързият начин за депилиране. Подходяща е, когато бързаме, тъй като премахва ефикасно космите незабавно. Подходяща е за жените с проблемни вени. Като недостатъци можем да отбележим, че не може да се използва за лицето. Друг недостатък е, че не е трайна депилация, а трябва да се прави през ден.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

depilaciq-bolka

Депилатор

Ефектът е подобен на кола маската, тъй като зъбите на машинката премахват ефективно космите. Става сравнително бързо. Не може да се използва за лице, както и за други зони с много чувствителна кожа. Иначе е сравнително дългосрочен начин за депилиране.

Депилаторни кремове

Това е бърз метод за депилиране, а резултатите са добри. Трайността обаче е много кратка. Трябва предварително да проверите дали кожата ви не е чувствителна към крема.

Лазерна депилация

Това е прецизна депилация с дълготраен ефект, но не е подходяща за всеки тип кожа и за всеки тип косми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *