3 ключа към красивите крака през лятото

kraka-liato-1

Топлото време най- после дойде и е време да се замислим за късите дрехи. Готови ли са краката ви, за да излязат на показ? Даваме ви три топ съвета, за да имате перфектни крака това лято:

1. Хидратация. Знаете ли, че на краката имаме малко мастни клетки? Затова кожата в тази зона е винаги суха. Затова, се хидратирайте поне веднъж дневно. Когато настъпи лятото, го правете поне два пъти, тъй като краката са много изложени на слънце, на морската вода, на климатик, на басейн и пр. Не забравяйте да си слагате слънцезащитно мляко. За да може кожата да усвоява всички вещества от продукта, трябва да се ексфолира веднъж седмично. Така премахваме мъртвите клетки и няма опасност космите да растат под кожата.

kraka-liato

Съвет за ексфолиране: кожата трябва да е мокра. Нанесете ексфолиращия продукт с движения нагоре от глезените, като наблегнете най- вече на коленете. Най- добре е да измиете ексфолианта със студена вода, за да активирате кръвообращението. Ако трябва да се депилирате, ексфолирайте се два дена по- рано. Никога в същия ден. Изчакайте поне два дни след депилирането, за да се ексфолирате.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

2. Депилация. Ако се депилирате у дома, следвайте тези точки:
– За начало, кожата трябва да е чиста, без остатъци от кремове, нито масла и пр. Не трябва да има рани, разранявания или дерматит.
– Най- удачният момент за депилиране е след последния душ за деня.
– В часовете след депилацията, избягвайте прилепнали дрехи или такива, които да се търкат много в депилираната зона.

3. Стягане. За да имате красиви крака, трябва да са стегнати. За да нямате увиснала кожа, трябва редовно да правите упражнения и да се грижите за това, което ядете. Масажите със студена вода са много подходящи. Почивайте с крака вдигнати на високо, не носете обувки с много висок ток, нито стойте дълго време на крак.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *