Какво мъжът вижда в жената?

Много жени се питат „Какво вижда мъжът в жената?“ Всъщност има няколко отговора на този въпрос.

muj-jena

Мъжът може да забелязва много неща в жената, но… „На кое всъщност обръща внимание? Наистина ли са толкова повърхностни, че да забелязват само тялото й? Или обръщат внимание на вътрешните й качества?

„ЕРЕКТИН- МАКС“ – за мощна ерекция и стръвно женско либидо

КАКВО ВИЖДАТ МЪЖЕТЕ
Може и да не ви се вярва, но повечето мъже първо забелязват лицето на жената. Да, преди да й огледа дупето, краката и гърдите, се взират най- напред в лицето й. А когато жената върви? Първо се заглеждат в тялото, а после виждат лицето, за да се уверят, че е наистина хубава. Мъжете се заглеждат първо в устните на жената, особено ако са сочни, а после в гърдите и дупето.

САМО ЗАБЕЛЯЗВАТ, ТОВА КОЕТО ВИЖДАТ?
Един мъж, който гледа само външността на жената, е ясно, че търси нещо по- различно и определено не е любов. Разбира се, има жени с такава красота, на която е трудно да се устои. Но никой мъж не иска да сподели живота си с жена, която има само красиво лице и тяло.

ПОВЕДЕНИЕТО Е ПО- ВАЖНО ОТ ВЪНШНИЯ ВИД
Когато един мъж иска да сподели живота си с дадена жена и е влюбен наистина, външният й вид не е на първо място. Така че, ако искате даден мъж да ви забележи, най- важното е каква е нагласата ви за живота и самоувереността ви.

ЕРОТИЗМЪТ, ФУНДАМЕНТАЛНА ЧАСТ
Не е задължително жената да има мерки 90-60-90, за да е секси. Еротизмът е много важен, за да привлече мъжа. Всички жени можем да бъдем еротични, но трябва да знаем как да го направим. Всички сме красиви, но трябва да обичате сами себе си. И помнете, извивките на тялото винаги са секси.

КАКВО ИЗБИРАТ МЪЖЕТЕ?
Вероятно мъжът избира жената от това, което вижда на пръв поглед, но не остава само с това. Мъжът започва връзка с една жена заради вътрешните й качества.

Не трябва да се „правите красива“ за мъжа, а да се чувствате красива. Вижте се в огледалото и се харесайте. Така наистина ще сте секси и всеки мъж ще ви пожелае.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *