Какво може да отблъсне един мъж

Жените винаги се стараем да сме възможно най- красиви за мъжете, но е вярно, че често заради липса на време, допускаме небрежност в някои отношения.

nebrejnost

Не са чак толкова много ,но все пак ги има. Нека разгледаме кои са, за да не ви мързи по отношения на тях, тъй като мъжете наистина ги мразят и биха предизвикали излишно напрежение между вас:

1 . Грижете се за косата. Повечето мъже не разбират от коса, но със сигурност забелязват дали косата ви е здрава, добре боядисана или прегоряла и начупена. Косата е сред нещата, които мъжете забелязват най- напред, така че гледайте винаги да е поддържана.

2. Бъдете перфектно депилирана. Ако имате стабилна връзка, не е необходимо да ви depilaciqобясняваме колко е важно. И въпреки че някои жени си мислят, че след време космите не са най- важното – дълбоко грешат. Това определено ще издразни половинката ви, ако ще и да сте заедно от 10 години.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

3 . Не оставяйте разхвърляни дрехи. Ако живеете с гаджето си, не оставяйте разпилени дрехи по пода и мебелите. Дори да не сте от най- подредените, свикнете да си ги прибирате.

4 . Не го пренебрегвай в леглото. Нищо не отблъсква мъжа така, както жената, която не обича секс или вечно я боли главата. Дори понякога да не сте в настроение, не отрязвайте грубо половинката си, а го направете деликатно, така че да не му помрачавате настроението.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *