5 съвета как да се грижим за дългата коса

Дългата коса без съмнение кара жените да се чувстват красиви и секси. Все пак, изисква известни грижи, така че да е винаги здрава.

dalga-kosa

 Косата расте с един сантиметър всеки месец, но този ритъм може да се промени в зависимост от начина на живот на жената. За да имате винаги красива коса, ви предлагаме следните съвети:

 1 . Мийте си косата внимателно. Трябва да я почистите много добре с подходящ шампоан за вашия тип коса. Така тя ще е мека и копринена. За да я измиете, правете масаж с пръстите на ръцете.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

 2 . Не прекалявайте със стилизантите за коса. Най- добре е да я носите естествена, но ако не можете без крем за ресана или спрей, използвайте ги с мярка и в малко количество. Използвайте количество с размера на орех, за да избегнете изсушаване.

 3 . Внимавайте със сешоара. Най- добре използвайте сешоарите с йони, тъй като тази коса kosa-shampoanуврежда по- малко косата. Също така внимавайте с температурата, Горещото отваря върховете и я изсушава.

 4 . Не я търкайте. За да изсушите косата, увийте върховете с кърпа и стиснете, за да попие водата. Повтаряйте операцията, докато стигнете до кожата на главата. Избягвайте да държите кърпата дълго време на главата.

 5 . Използвайте маски. За да поддържате косата хидратирана, използвайте маска веднъж в седмицата или всеки две седмици нанасяйте подходящ продукт, ако косата е изложена на химикали или стилизанти.

 За да е здрава косата ви, и вие трябва да водите по- здравословен начин на живот, като избягвате алкохол и тютюн, тъй като предизвикват косопад .

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *