Как се нанася крем срещу целулит

За съжаление гравитацията често е във вреда на жените. Диети, спорт и пр. Жените правим хиляди работи, за да изглеждаме добре, но никога не е достатъчно.

krem-celulit

Еластичната тъкан на кожата не е неприкосновена, за съжаление може да се отпусне. Тогава пощуряваме и купуваме първото нещо, което ни обещава подобрение. Преди да изпаднете в нервна криза заради отпусната кожа, спестете енергията си и прочетете няколко полезни съвета.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ!

Когато искаме да стегнем кожата и да изгладим грозния целулит, които превзема краката, корема, ръцете ни, кремовете могат да са от голяма полза. Само трябва да знаем как да ги нанасяме и да си правим масаж с тях.

ТАЛИЯ: Нанасяйте продукта с вертикални и хоризонтални движения. Усучете няколко пъти. krem-nanasqnaneЗа талията най- опасните периоди за напълняване са по време на овулация, през втората половина на бременността и в менопаузата, тъй като тогава се отделят много хормони. Те спомагат за задържането на течности и появата на целулит.

КОРЕМ:Нанасяйте корема като търкате с кръгообразни движения по посока на часовниковата стрелка. Търкайте енергично, но не прекалено бързо. Този масаж ще помогне и на храносмилането.

ДУПЕ: Отново кръгообразни движения по посока на часовниковата стрелка. Търкайте енергично, за да тонизирате мускулите и да стимулирате кръвообръщението.

РЪЦЕ: Кожата по ръцете увисва също от липса на движение. Затова се старайте всеки ден да си правите поне разходки. Когато нанасяте крема, правете го с движения нагоре като тръгвате от китката и стигате до рамото.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *