Полезни съвети срещу целулит

Това състояние на кожата, което засяга повечето жени, променя тъканите, така че на външен вид изглеждат доста неприятно. Въпреки че е труден за преборване, проблемът с целулита е преодолим.

celulit-faktori

За да се справим с целулита, първо трябва да променим хранителните и двигателните си навици. За движението е ясно. По отношение на храната, ето някои основни групи храни, които трябва да избягвате: захарни изделия, тестени изделия, алкохол. Добре е и да спрете цигарите, ако пушите.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

А ето и кои храни трябва да включите в храненето си: плодове (особено ананас, диня, портокал, круши), зеленчуци, обезмаслено кисело мляко, пийте много вода, намалете солта, храни с омега- 3 мазнини.

perfektni-kraka

РЕЦЕПТИ СРЕЩУ ЦЕЛУЛИТ С БИЛКИ

Коприва. Богата е на магнезий, Може да я приемате под формата на отвара, веднъж дневно.

Хвощ. Растението има диуретични свойства, като изчиства излишните течности. Сложете 1 с.л. от листата във вряща вода, оставете да накисне преди да изпийте.

Глухарче. Има силни диуретични свойства, съдържа вещества като инулин и калий, които са ефективни срещу задържането на течности, като по този начин изхвърляте токсините. Сложете 100 грама листа в един литър вода и оставете да се варят 10- 15 минути.

Азиатска звезда. Има противовъзпалително действие.

Блатен тъжник. Съдържа флавоноиди, антиоксиданти, които са полезни в борбата с

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *