Как да тонизираш стомаха

От векове има една важна фитнес тайна, която много хора все още не са успели да открият. Това е рационалната диета. Когато става въпрос за здравето, наистина има значение с какво се храните и то може да ви помогне или закопае окончателно.

как да тонизираш стомаха

През годините са направени повече от милион изследвания за ползите и вредите от продуктите. Обобщено можем спокойно да кажем, че тези изследвания показват едно: едва 40 % от храната която консумираме ежедневно е полезна за здравето, а останалите 60 % категорично нанасят вреда. Така че първата стъпка за тонизиране на стомаха е просто да избягвате мазните, висококалорични храни.

Второто важно нещо е, да се научите как да намалите захарта във вашата диета. Ограничавайки приема на бавнодействащата бяла отрова ще предотвратите добавянето на празни калории, които са основно отговорни за наднорменото тегло. Започнете да ядете пълнозърнести изделия и богати на фиби храни.

Силно препоръчително е да консумирате колкото можете повече пресни плодове и зеленчуци, биологично (истинско мляко). Така не само ще бъдете здрави, но и ще предотвратите болезненото подуване на корема.

Наред с тези препоръки, съществува още едно нещо от голямо значение – да пиете много вода. Независимо дали тренирате редовно или предпочитате да се търкаляте пред телевизора, пиенето на вода е от съществено значение за перфектен баланс на организма. Пийте поне по 6 – 8 чаши вода всеки ден, за да се предпазите от преяждане и съответно от затлъстяване.

Накрая ще кажем, че на практика е задължително да разбиете храненията за деня на 5 – 8 пъти и окончателно да зарежете морално остарялата техника закуска – обяд – вечеря. Поглъщането на огромни количества продукти само затормозява организма докато се смелят, а след това бързо настъпва чувството на глад. Като приемате храна на няколко равни части през целия ден тези дупки ще бъдат запълнени и вие винаги ще бъдете в перфектна форма.

9 упражнения за плосък корем:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *