Как да направите добро първо впечатление на среща

Няма втори шанс, когато говорим за първо впечатление. И във връзките първите 15 минути са ключът да разберете има ли химия или не. Но нещата не винаги излизат добре. Не трябва да оставате само с първото впечатление, защото имате един лош ден или сте притеснени.

впечатление

Има определени аспекти, които можем да контролираме, за да се получи възможно най- добрата среща и да направим добро първо впечатление.

Точност
Ако си мислихте, че като закъснеете сте много готини, защото графикът ви е пълен, дълбоко грешите. Дори да закъснеете с няколко минути, другия може да помисли, че не взимате срещата на сериозно. Ако се случи нещо непредвидено, не забравяйте да се обадите и да предупредите.

Помислете за облеклото
Важно е да отделите време, за да решите какво да облечете за първата среща. Най- добрият вариант е да намерите такава дреха, която хем да ви е удобна, хем да не изглежда, че много сте се киприли. Изберете любимата си дреха, за да се чувствате комфортно.

Слушай и питай
Важно е да говорите за себе си на първата среща, но не трябва да говорите прекалено, а той да не може да вземе думата. Слушайте, когато той говори и задавайте умни въпроси, които да показват, че слушате. Така ще осъществите връзка.среща1 Балансирай, за да говорите и двата и да се опознаете.

Усмихвай се
Нормално е на първа среща да си изнервена и да забравите да се усмихвате или още по- зле – да се смеете гръмогласно. Нито един от вариантите е добър. Старай се да се успокоиш, дишай дълбоко, така че да се наслаждаваш и се усмихвай.

Бъди себе си
Помнете, че не сте на интервю за работа и затова не изтъквайте качествата си. Оставете разговора да тече нормално. Помни, че и той е притеснен и не иска да се изложи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *