Как да омагьосаш момиче на първа среща

ОК, вече уговорихте вашата първа среща, всичко е тип – топ, но … в един момент не знаете какво да направите. Това момиче толкова много ви привлича, че блокирате и не сте в състояние да измислите нищо интересно, за да я омагьосате. Ето няколко полезни съвета, които могат да ви подсетят в каква посока да действате:

съвети за първа среща

Комплимент. 95% от жените искат да получат поздравления за това как изглеждат. В същото време обаче се постарайте да похвалите красотата ѝ без много излишни приказки, защото момичетата са доста мнителни на тази тема и лесно може да се оплетете като пиле в кълчища. Просто бъдете свежи и естествени.

Синхрон. Американско проучване установи, че преди първа среща дамите са раздвоени и откровено изпитват недоверие към евентуалния нов партньор. В деня на събитието ѝ се обадете, уж да се доуточните. Така тя ще види, че сте сериозен и мислите за нея.

Цветове. Бъдете внимателни, когато се обличате. Цветовете оказват огромно влияние върху човешката психика и могат да се окажат главен фактор за успех или провал. Анкета в Британия показа, че през 2013 –а момичетата предпочитат партньорите им да носят лилави ризи (тениски, пуловери) и дънки. Най – малко ги привличат тъмносиньото и розовото.

Времето. Изберете хубав и слънчев ден за първата разходка. Хубавото и топло време прави жените по – сговорчиви сравнено с облачните дни, а вероятността да каже „да” нараства с цели 14%.

Мястото. Къде да я заведете е друг важен въпрос, чиито отговор не търпи отлагане. Тук няма строго определени прави, защото вие сами трябва да прецените какво би ѝ доставило удоволствие. Ако девойката е „спортен тип” не е лошо просто да се разходите в парка и после да пиете по един протеинов шейк в залата за фитнес. Ако обожава да танцува – дискотеката е вашето място. Изключително важно е обаче помещението да е с високи тавани и широки стаи, в никакъв случай не я завирайте в някое схлупено кафене.

Разговорът. Ето тук идва трудната част, особено ако не се познавате. И двамата знаете защо сте се срещнали, но някак си не върви да се хвърлиш в атака още от първата минута. А все още не се познавате и … разговорът умира. Според изследователи от Калифорния, жените най – много обичат следните три въпроса:

  1. Пътувала ли си сама в чужда страна?
  2. Обичаш ли филми на ужасите?
  3. Мечтаеш ли за яхта и морско пътешествие?

Ако разговорът зацикли, внимателно преминете към една от тези теми и бъдете уверени, че обстановката ще се оживи (освен ако вашият случай не е много странен).

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *