Жестока Излагация! Антония Петрова стана за Смях с плоска Лъжа! Виж Тук:

antonia-petrova-4

Антония Петрова стана за смях в социалните мрежи с опитите си да излъже, че в момента е на почивка на някоя екзотична и топла дестинация.

Мис- ката публикува снимки от миналогодишната си почивка в Гърция с цел да заблуди, че в момента се препича на слънце, някъде далече от зимния студ в България.

Уви, явно финансовото положение за новото й гадже, не позволява такива глезотии. Докато беше с руския милионер Александър Бередин, перничанката получаваше всичко, което поиска. След раздялата с него, Антония Петрова най- после разбра какъв е животът в действителност.

Еднаквият маникюр издаде лъжата на Антония Петрова
Еднаквият маникюр издаде лъжата на Антония Петрова

Но явно, все още иска да заблуждава всички, че продължава да се радва на лукс и висок стандарт.
Руснакът Бередин дори й се подигра жестоко преди месеци в социалните мрежи, когато Антония Петрова уж с възхищение се радваше на разходки из Лещен и Ковачевица.

Нова година пък посрещна в Банско, като средностатистически българин. В което няма никаква драма, освен ако не искаш постоянно да навираш в очите на хората, че си много повече от тях. А Антония Петрова определено не желае се приравнява с обикновените българи.

Скандалната Мис България обаче не искаше и да остане женена до края на живота си за много по- възрастния от нея Бередин. Антония се надяваше при развода да прибере солидна сума пари, като претендираше за 5 млн. долара. Но по всичко личи, че ще си тръгне с празни ръце.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *