Шокиращите тайни на бг. звездите! Ето ги:

Милко Калайджиев

  Пазват, че всяка звезда си има своя история. Понякога обаче тази история е разпростряна толкова назад в миналото, че и самите знаменитости не помнят какви са били, на какво са приличали.

Доказателство, че с времето гърдите на някои ВИП дами значително се увеличават напук на закона за земното притегляне и възрастовите промени, са старите снимки, фотосите от едно време издават, че и доста популярни мъже са започнали с годините да се изкушават да боядисват косите си, да блъскат в лицата си ботокс и да изсмукват литри мазнини от коремите и бедрата си. Има такива, които днес буквално са заприличали на Кен – партньора на куклата Барби.

Цветелина

Още когато нямаше хиалуронова киселина, имаше начин да се помпат устни. Това ставаше с лютите чушлета от бурканчето на баба. Тях за разкрасяване ги ползваше Цветелина, някогашна звезда на чалгата, изпълнителка на хита „100 мерцедеса“ и сестра на Екстра Нина.

След концерти и участия пловдивчанката обичала да яде пикантно. Към любимата си шкембе чорба тя задължително си поръчвала малка чинийка, пълна с пукани люти чушки или пък прясно набрани пиперки. Сервитьорите по кръчмите били втрещени от навика й да маже устните си с Джулюнска шипка. Здраво натъркани с люто, джуките на Цветелина ставали по-големи от обичайното. Е, вярно, ефектът бил временен, но пък

Глория

по-траен начин още нямало. В средата на 90-те нито една българка не предполагала, че ще дойде ден, когато наливането на хиалуронова киселина ще е обикновена процедура.

Интересни са и методите за разхубавяване, които Глормя прилага през годините. За двете десетилетия, откак е на сцена, примата претърпява истинска метаморфоза.

В средата на 90-те русенката №1 във фолккласациите. Тя е леко заоблена и мургава. По тогавашните критерии обаче си е секси, публиката я харесва и бързо я превръща в звезда.

Днес от ранната Глория няма и помен. Изпълнителката на „Крепост“ отдавна вади талия на оса. Кожата й пък е ослепително бяла, което кара част от

Димитър Рачков и Мария Игнатова

феновете й да се съмняват, че се е подложила на процедури за избелване в чужбина и че най-вероятно е използвала медицинските методи на Майкъл Джексън. Други пък подозират, че пръст в изсветляването има марко-вата козметика, която Гло си е поръчвала от скъпарски сайтове. Каквато и да е истината, фактът е налице – днес певицата има сияйна кожа.

Примата твърди, че дължи перфектната си фигура на доктор Емилова и нейния дебелариум. Тя е най-ревностната почитателка на варненката, която лекува и вталява само и единствено с глад.

Грижи за външността си полага и Милко Калайджиев. Той е доста суетен и си боядисва косата и мустаците. Заради катраненочерния им цвят малцина биха предположили, че е на 61 години.

Даниела Арнаут

„Всичко е в рамките на нормалното. Боядисвам си косата от доста време, но, в това няма нищо лошо. А и така си изглеждам по-добре. Ако имате в предвид дали бих се подложил на някакви операции, за да се подмладя, ще ви отговоря, че не бих. Хората ме знаят как изглеждам. Нужно ли е да си правя ботокс? Няма нищо срамно в това, че човек остарява. Искам да си изглеждам естествено“, философства Милко.

Телевизионните звезди Димитър Рачков и Къци Вапцаров крият комплексите от ниския си ръст с високи обувки. Столичен обущар разкри, че „господарят на ефира“ няколко пъти си поръчвал в ателието му сабо което да компенсира скромните му 167 сантиметра. Допълнителен дискомфорт на талантливия актьор му създавал фактът, че половинката му Мария Игнатова се извисявала с цели 8 см над него. Освен това с големия си крак сексапилната блондинка биела Рачков и по размер на чепика.

Плеймейтката от Габрово Даниела Арнаут, нашумяла с признанието си за 2-годишна тайна любовна афера с футболния секс символ Димитър Бербатов зад гърба на половинката му Елена, стряска с превъплъщенията и странните си навици, фаталната красавица се гримира, след което затваря очи и напръсква обилно с лак лицето си, за да замрази фасадата си. Бившата танцьорка от дискотека „Ялта“ явно не се притеснява, че шокиращият метод за разкрасяване може да съсипе кожата й и да й причини някоя тежка алергия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *