Гореща плеймейтка се пъхна в леглото на Гущеров! Ето коя е тя:

mariia-gushterov-1

Плеймейтка се фука, че е заела мястото на фолк певицата Мария в леглото на Християн Гущеров.

Става въпрос за силиконката Анджелина Атанасова, която от няколко години отчаяно се опитва да се сдобие със слава – било като държанка, било като моделка, та дори и като певица.

Апетитната блондинка не спирала да се хвали, че е успяла да завърти главата на милионерския наследник, който в момента се развежда с фолк дивата Мария. Представяла креватната авантюра с Гущеров като връзка и била убедена, че са гаджета.

Плеймейтката Анджелина се надявала, че ако успее да омотае достатъчно младия милионер, той ще започне да спонсорира и нейните клипове, както правеше за бившата си съпруга. Само че явно не е разбрала, че Гущеров не иска и да чуе повече за връзка с фолк певица.

andjelina

Междувременно, Мара Отварачката се спуква да се хвали колко е влюбена в новия си мъж, но пред близки приятелки беснеела заради плеймейтката – самохвалка, с която бившият й съпруг я е заменил.

Анджелина започна да се изявява като фолк певица, когато успя да открадне Любо Бентлито от Елена Кучкова. Русото изкушение така омая политика от ДПС, че го накара да й даде пари за няколко клипа и пиар. След няколко месеца обаче, на него му писна и би шута на силиконката.

Преди да забие бившия на Кучкова, бръмчалката мина за кратко и през леглото на Ники Михайлов, след като той се раздели окончателно с Алисия.

Анджелина Атанасова беше основната конкурентка на Ася Капчикова за титлата „Мис Плеймейт“ преди две години. И двете бяха спрягани за победителки, като начинаещата фолкаджийка дори се хвалела, че е платила крупна сума и си е гарантирала короната. Оказа се обаче, че връзките на Криско са по- ефективни от рушвета и Капчикова отмъкна първото място под носа й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *