Бомба! Християн Гущеров призна: Развеждам се с Мария! Ето защо милионерът натири фолк певицата:

Християн Гущеров призна, че се развежда с фолк фурията Мария! Неочакваната новина съобщи самият милионерски наследник пред ежедневник.

Гущеров- син разкрива още, че с Мария не живеят под един покрив от 3 седмици. Той е категоричен, че с бракът им е свършено.

Бизнесменът коментира, че фолк певицата нямала желание да води семеен живот. Тя все избирала голотиите пред семейството. На него вече му дошло до гуша покрай скандалните изцепки на Мария да се мърси името му. Затова я помолил да напусне семейният им дом.

Християн Гущеров е убеден, че разводът няма да е лесен. Сигурен е, че фолк певицата ще предяви много искания към него.

Провокативните снимки и клипове, които Мария правеше напоследък, се оказали капката, която преляла чашата на търпението на милионерския наследник.

Голотиите на Мария съсипаха брака й с милионера Гущеров

Фолк певицата е признала, че наистина се развежда с Гущеров. Засега обаче отказва други коментари.
Мария и Християн Гущеров вдигнаха пищна сватба преди две години. Фолк дивата не спираше да го хвали колко примерен баща е, как добре се грижи за дъщеричката й.

Мария дълго време баламосваше милионера, че ще му роди дете. Но вместо това, фолк певицата наблегна на кариерата си. Потроши луди пари на фамилията Гущерови за песни и клипове, в които все повече се разголваше. Наблегна на ходенето по участия, което явно доста е изнервило съпруга й.

През годините често е имало слухове, че двамата са пред развод. Но този път, краят на брака им вече е факт.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *