Глория показа тяло- трепач от Бали! СНИМКИ:

Глория отпраши на почивка на остров Бали. Фолк певицата се похвали, че се е отдала на тотален релакс и зарина социалните мрежи със снимки от екзотичната си ваканция.

Освен с райски пейзажи, Глория зарадва почитателите си и с много свои фотоси по бански. 43- годишната фолк ветеранка демонстрира перфектна фигура на плажа, за която много от по- младите й колежки могат да завиждат.

gloria-1

Глория обаче не е киснала само да плажа да се щрака, както обикновено правят вип- кифлите. Фолк дивата наблегна и на културния туризъм като обиколи много от забележителностите на Бали – предимно храмове.

gloria-2

В края на миналата година Глория се зарече, че ще намали значително работата и прекратява изявите си по нощните клубове. Фолк певицата е решила, че е време да си почива повече и да се радва на удоволствията от живота, вместо само да хвърчи от участие на участие.

Ветеранката в поп фолка предпочита вече да се изявява само на фирмени и частни партита, празници на общини и самостоятелни концерти. Освен това, за разлика от повечето си колежки, Глория прибира по- големия процент от хонорара за себе си.

Певицата направи и хитра инвестиция преди време. Глория обзаведе супер модерно звукозаписно студио, което се използва от голяма част от колегите й в бранша срещу заплащане на наем.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *