Гери- Никол разкри как поддържа фигурата си! Уникална Снимка:

Гери- Никол се готви да се отдаде на кулинарни изкушения по празниците. Певицата не крие, че обича да си похапва. Наскоро тя позира през отрупана маса от всевъзможни сладкиши, а лицето й грее от щастие при вида им.

19- годишната поп дива е решила по Коледа да не се лишава от нищо, а да си хапва каквото и колкото й душа иска. Чак след Нова година се е зарекла да влезе във фитнеса, за да се стегне и да си върне формата.

Разбира се, няма намерение да отслабва кой знае колко, тъй като певицата държи на пищната си фигура. Тя иска да изглежда като любимите си изпълнителки Бионсе и Ники Минаж, така че е далеч от мисълта да бъде кльощава.

Гери- Никол не иска да угажда на тукашните стереотипи за женското тяло, а следи тенденциите на световната сцена. Амбициозната варненка мечтае в скоро време да пробие на международния пазар, а там се котират основно пищни дами, които имат какво да раздрусат.

През есента младата певица прекара близо месец в Ню Йорк, където освен че посети Седмицата на модата, имала и важни разговори с тамошни продуценти. Тя ги запознала с работата си и е в очакване на предложение за договор с голяма международна компания.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *