Гери- Никол изтрепа рибата с новата си прическа! СНИМКИ:

Гери- Никол цъфна с шокираща прическа, която изпокара феновете й. Някои категорично я отрекоха, други пък много я харесаха.

Младата певица се е издокарала като Круела Де Вил от „101 далматинци“ – наполовина черна, наполовина бяла. Явно ефектът е бил умишлено търсен, тъй като освен косата, тя се е пипнала с лачено черно яке, черно червило и тъмни сенки.

Гери- Никол обича да експериментира с прическите и цвета на косата. Боядисвала се е в какви ли не цветове – зелено, синьо, розово, и пр.

Хитовете изпълнителка скоро ще се дебютира и в ново поприще – киното. Гери- Никол е изиграла главната роля във филмовата версия на ученическия сериал „Революция Z“.

Варненката ще се изявява вместо актрисата Джулия Бочева, която нашумя като Ани в поредицата на БТВ. Гери- Никол ще изпълни и хитовото парче от сериала „Аз искам“.
Трейлърът за филма вече се върти усилено.

Освен варненската принцеса, в лентата ще дебютира и… Димитър Бербатов. Той ще изпълнява ролята на мафиота във филма. Друга изненада е участието на режисьора Люси Иларионов. Всъщност, той е завършил навремето НАТФИЗ, така че си е актьор по професия.

От героите в телевизионния сериал ще видим още Мона, Иван Тишев, Георги Кадурин, Стефка Янорова, Диляна Попова и Юлиян Вергов.

Гери- Никол отдавна има мераци да се пробва като актриса. Тя дори мислеше да запише някоя престижна школа за актьорско майсторство в САЩ или Лондон. Но ето, че получи главна роля в хитов проект, без да й се налага да завършва каквото и да е. Продуцентите явно са решили да я използват като примамка, за да накарат тийнейджърите да отидат в кино- салоните.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *