Ето кой изпраща всяка седмица 101 рози на Моника Валериева:

monika-valerieva-4

Нов обожател обсипва Моника Валериева с червени рози, стана ясно от снощния епизод на „Черешката на тортата“.

По време на снимките на кулинарното шоу плеймейтката получи по куриер букет от 101 червени рози. Моника не изглеждаше изненадана, тъй като призна, че всяка седмица получава такъв букет. Тя обаче не издаде кой е настойчивият й ухажор.

monika-valerieva-3
Всяка седмица букет от 101 червени рози пристига от чужбина за Моника

Моника може и да си премълча, но устата и отново пияна Анита Мейзер издаде тайната й. „Мисис България“ уж случайно издаде, че цветята идват от чужбина, а тайният обожател на Валериева е руснак. Двамата обаче си пишели на английски, тъй като Моника постоянно я питала за думи и изрази на езика. Анита обаче не миряса, след като издаде тайната на Валериева.

Мейзер заяви, че Моника постоянно се отчита на ухажора си какво прави през деня, а причината е, че той не е само неин обожател, а гадже.

Плеймейтката потвърди, че цветята се изпраща от чужбина. Но по- късно опроверга, че обожателят й е от Русия.

Журналистът Мартин Карбовски от доста време взима на подбив плеймейтките със съмнителни професии. Той изчисли, че един такъв букет струва 535 лева, което прави по 2140 лева на месец. Журналистът недоумява как така някой изпраща толкова цветя на жена, при това без да й е гадже, както твърди Моника.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *