Ето какво папка в леглото голата Камелия – СНИМКА (+18):

kamelia

Силиконовите прелести на Камелия разбуниха мъжките страсти в социалната мрежа. Провокативната фолк дива се показа гола- голеничка в леглото си, докато се освежава хапвайки таратор.

Певицата така е хванала купичката в лятната супа, че едва прикрива силиконовите си бомби. Блондинката явно не подозира, че приятелят й Цветин я снима, тъй като много съсредоточено гледа нещо по телевизията.

kamelia-11

Камелия е сред най- известните нудисти сред родните звезди. Фолк ветеранката не крие, че обича голотата и когато си е вкъщи най- често не носи никакви дрехи. А когато излиза навън, рядко слага бельо. Не веднъж с половинката й Цветин са снимани от папараци да се разхождат по родните плажове както майка ги е родила.

Много от по- младите й колежки в бранша се опитват да я имитират, но на повечето не им стиска да си показват толкова много, колкото Камелия . А тя го прави, защото не й пука и за нея е нещо нормално.

Страстта към голотата доста пъти е помагала на фолк певицата в кариерата. Провокациите са част от имиджа й, а и тя знае как умело да ги използва, когато има нужда.
Често я обвиняват дори, че злоупотребява, само и само да поддържа интереса към себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *