Шок! Камелия развя зърна в ефир! СНИМКА:

Камелия пееКамелия обича да е предизвикателна, но това, което направи в „България търси талант“, мина представите за приличие и опря до чиста простащина.

Вярно е, че чалгаджийката младее за годините си, но никой от журито или участниците не посмя да се облече така предизвикателно и да покаже всичките си прелести на шашнатия зрител.

Докато обучаваше отбора си за големите битки, Ками забрави за приличие и задръжки и се появи по прилепнала блузка и без сутиен. Напращелите й гърди и зърна стърчаха опасно близко до кандидатите за слава и ги разсейваха, а момчетата забравиха текстовете за песните си.

По време на кастингите пък, тя обличаше една и съща къса рокля и докато мяташе крака по седалките, или скачаше, качена на стола си, всички се запознаха с бельото й.

Камелия цициВсъщност те трябва да са щастливи, че е облякла изобщо бельо, тъй като напористата кака на фолка обикновено ходи без гащи и немалко фенове са ставали свидетели на епилираната й анатомия.

Неведнъж по време на нейни интервюта е ставало дума за страстта й към голотата, но тя небрежно отвръща – тялото си е мое и ще правя с него каквото си поискам.

Сега се очаква папараци отново да я издебнат по родното Черноморие, където тя и любимият й Цветин обичат да се пекат чисто голи. В интернет изобилства от нейни голи снимки, но на любителката на нудизма изобщо не й пука. Рекламата си е реклама, а тя често я постига с голата истина. Защото с пеене си вече не може.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *