Ето как младият любовник глези Антония Петрова – СНИМКИ:

 

antonia-petrova-19

Антония Петрова и младият й любовник отпрашиха в Барселона за романтична ваканция.

Мис- ката упорито крие кой е новият мъж в живота й. Единственото, което се знае за него е, че е много по- млад от съпруга на Антония и значително по- беден от него. Все пак, любимият на скандалната перничанка успя да я заведе до Барселона, след подигравките на руския милионер, че съпругата му е сменила Малдивите с Лещен и Ковачевица.

antonia-petrova-18

 

От снимките си личи, че влюбената двойка не може да си позволи скъпи ресторанти и екзотични менюта, а пък манекенката вече не носи скъпи бижута и тоалети. Антония Петрова обаче явно отдавна не се е чувствала толкова щастлива. Перничанката забрави и за лукса, и за глезотии в името на любовта.

antonia-petrova-20

А може би се надява, че ще успее да одруса здраво Александър Бередин при развода. Манекенката претендира за 5 млн. долара от богатството на руския си съпруг. Милионерът от Москва обаче е категоричен, че ще я остави с празни ръце. Бередин вече й взе луксозния джип и си иска бижутата, които е подарявал на Антония през годините.

Руският богаташ обаче все още не може да повярва, че любимата му наистина иска да се разведе с него. Засега Александър гледа на връзката й доста скептично и продължава да я чака да се върне при него.

Най- наглото обаче е, че Антония Петрова продължава все още да се представя като госпожа Бередин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *