Ето как е изглеждала Джулиана Гани преди операциите – СНИМКИ:

djuliana-gani-23

Джулиана Гани разкри колко операции има, а признанията й втрещиха съквартирантите във „Вип Брадър“.

Апетитната блондинка призна, че си е правила две операции на носа. Но сега имала мерак и за трета. Дори вече я предплатила. Въпреки че всички вкупом започнаха да я разубеждават, че няма нужда, не изглеждаше да са я разубедили.

Силиконовите бомби на Джулиана Гани, разбира се, са сред най- обсъжданите теми този сезон. Тя се хвали, че има най- големите изкуствени гърди в страната, като двете общо тежат почти 2 кг! Гани се сдобила с тях след три операции. Въпреки че й трябват по няколко души, които да помагат да си слага бюстиетата, моделката изглежда много доволна от резултата.

Тя си отдъхна, че поне няма да се налага да прави операции за удължаване на краката или пък за изваждане на ребро за тънка талия, тъй като тези части на тялото й били както трябва.

djuliana-gani-2

Съквартирантите са решили поне да я убедят повече да не си прави огромни джуки, тъй като изобщо не й отиват. Още повече, че моделката леко фъфли от прекомерно издутите си устни.

Джулиана Гани определено е вманиачена по външния си вид, а когато „Вип брадър“ я накара да си свали екстеншъните, тя буквално изпадна в истерия и призна, че това било най- голямото изпитание за нея в шоуто.

djuliana-gani-3

Майката на фрапантната моделка пък коментира, че дори ходила на няколко пъти при лекари, за да ги моли да не оперират дъщеря й, но напразно. Тя е пълнолетна и си е в правото да се подлага на каквито интервенции желае.

А пари, с които да си плаща са операциите, Джулиана притежава достатъчно. Тя е наследила тлъста сума от баща си и притежава шест апартамента в Пловдив. Майка й е реститутка и притежава крупно количество имоти в града под тепетата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *