Шок! Съпругът на Джулиана Гани се оказа бивш пандизчия и жиголо!

djuliana-gani-24

Съпругът на Джулиана Гани се оказа, че крие мрачно престъпно минало. Фитнес инструкторът Станимир Ташев дори се озовал за 9 месеца зад решетките в Гърция.

Преди да се запознае с пловдивската силиконка, той живял известно време в Атина. Там се претиватал като пласирал няколко месеца фалшиви банкноти в магазините. Но накрая го спипали и го тикнали зад решетките.

След като си излежал присъдата, Станимир се прибрал в родния Димитровград, където се преквалифицирал във фитнес инструктор. Парите, които печелел в залата, обаче доникъде на стигали. Затова станал любовник на много заможна жена, която била доста по- възрастна от него. Тя покрила всичките му борчове и му плащала солидна издръжка, за да си купува нови дрехи и да си харчи на широко.

Щом му се наситила обаче, дъртата баровка му била шута. Не след дълго Станимир задлъжнял на половината град и нямал друг избор, освен да се премести.

djuliana-gani-19

Късметът му се усмихнал в Пловдив, когато се запознал със силиконката Джулиана Гани, която се оказа, че е доста богата наследница. Той умело й завъртял главата и след първия месец я убедил да заживеят заедно.

Джулиана била наясно с криминалното минало на съпруга си, но била толкова заслепена от любов по него, че не я интересувало.

Когато той й предложил брак едва на третия месец от връзката им, моделката веднага се съгласила. Двамата се ожениха в началото на септември, малко преди старта на „Вип брадър“.

В къщата Джулиана постоянно плаче за съпруга си. Тя не спира да го хвали какъв кавалер е, как я носи на ръце, колко е добър в леглото.

Истината обаче е, че семейството на силиконката се е видяло в чудо заради пресния зет. Близките на Джулиана се притесняват, че я използва само заради парите й. Но тя била категорична, че двамата са родени един за друг и вече планират да си имат деца.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шок! Съпругът на Джулиана Гани се оказа бивш пандизчия и жиголо!"

  1. bitly.com   31.08.2021 at 18:10

    Generally I don’t learn post on blogs, but I would like to say
    that this write-up very pressured me to take a look at and do so!
    Your writing taste has been amazed me. Thanks,
    quite great post.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *