Черната Златка си купува апартамент за 200 бона

Златка пластична операцияОт няколко седмици Черната Златка обикаля затворените жилищни комплекси и си търси жилище.

Тя оглежда внимателно всичко скъпо и удобно, където може да се шири на воля и да се хвали къде живее.

Новината, че Миро й е купил двуетажна къща в Банкя явно се оказа лъжа. Двамата живяха там с бебето, но явно на миската й е писнал селския живот и иска да е в центъра на събитията. Дали двуетажният дом е бил техен, или под наем, никой не знае. Тогава тя се хвалеше, че спи на друг етаж, далеч от бебето, което плачело и нарушавало съня й. А специална гледачка се грижела за нуждите на ревливия й наследник.

След като бе нападната в социалната мрежа, че не е никаква майка, щом отказва да го кърми и да го гледа, тя започна да пуска сълзливи постове, че се измъчвала от безсъние, понеже Миро ставал много рано.  А за гледачката нагло заяви, че щом може да си я позволи – какъв им е проблемът на другите.

Явно късметът на малкия Миро да живее на чист въздух трая само една година. Майка му не може да е далеч от светските среди и събития и тихомълком семейството се върна в София, където в момента живее на квартира.

Златка и МироТова няма да продължи дълго. Злати иска нов дом, само неин, в който да има детска стая и гардеробна за тоалетите й.

Половинката й Мирослав тутакси се съгласил, защото не издържал на мрънкането й.

Сега двамата са в трескаво издирване на жилище, с което да могат да се фукат и да канят гости.

А откъде пари за покупката?

На този въпрос Златка не отговаря и твърди, че може да си го позволи. Най-вероятно с доходите на Мирослав, който издържа и предишното си семейство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *