Бюстът на Черната Златка провисна след раждането! СНИМКА:

zlatka-dim-17

Златка Димитрова извая невероятно тяло няколко месеца след като роди, но за съжаление, това не важи за силиконовият й бюст.

Преди броени дни плеймейтката се похвали с яка фотосесия по бански. Освен перфектната й форма, от тях ясно се видя, че силиконът й се е увредил от бременността. Гърдите на Черната Златка са провиснали и са се раздалечили, като всяка сочи в различна посока.

На всичко отгоре, над плитките бикини на банските ясно си личи белегът от секциото. Това даде повод на някои майки отново да нападнат Златка и да й четат морал. Димитрова обаче е обръгнала на подобни критики и знае как да отвръща.

Плеймейтката успя да се завърне към работата си като модел седем месеца след като стана майка. Златка се труди усилено във фитнес залата, за да успее да си върне час по скоро фигурата. Плеймейтката е изваяла перфектен коремен релеф.

Явно скоро ще трябва да направи нещо и за гърдите си. Златка не кърми малкия Миро, но въпреки това, силиконът й тотално се е спихнал. Моделката, така или иначе, заработва като рекламно лице на д-р Ангел Енчев, така че едва ли това ще е проблем за нея. Наскоро тя показа на живо в социалните мрежи как пластичния хирург й поставя ботокс.

Златка и д-р Енчев от години работят на бартер – тя му прави безплатна реклама, а той й подарява безплатни процедури.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *