5 типа жени, които мъжете избягват

Притеснявате се, че никое момче не ви кани на среща? Всичките ви срещи завършват с пълен провал? Мислите си, че са ви направили черна магия? Може би не. Може би влизате в някои от следните групи жени, които мъжете не могат да понасят:

muje-jeni

1 . Бърбораната. Вярно е, че дори жените които говорят по- малко, говорят повече от повечето мъже. Но силният пол не понася жените, които не спират да говорят и вместо разговор, водят монолог.

Без съмнение, хората които говорят, без да слушат останалите, са егоисти. А и каква връзка можем да имаме с човек, който е съсредоточен само върху себе си?

2 . Златотърсачката. Поставете се на тяхно място – ако сте милионерка и мъжете ви канят на среща, само защото се надяват да живеят с вашите пари, как ще се почувствате? Същото се случва и на мъжете – ако се срещат с някоя жена, искат тя да се интересува от личността им, а не от парите им.

Освен това, тези жени губят интерес, ако им кажете да платят половината или да си купуват дрехи с техни пари.

3 . Глупавата. Обикновено към стереотипа „глупава“ добавяме и „руса“. Всички сме виждали zlatotarsachkiтези жени – има убийствено тяло, красиво лице, облича се и се гримира хубаво…

Но когато си отвори устата, установявате, че няма никакъв мозък. Дори да не ви се вярва, мъжете предпочитат освен красиви, жените да са и умни.

2 . Фаталната жена. Без съмнение, очите на мъжете изтичат по деколтето или късата пола, но за сериозна връзка, не искат жена, която постоянно да заема предизвикателни пози, провокативно облечена и да завърта главата на всеки мъж.

1 . Обсебваща – ревнивка. Мъжете искат да имат приятели и да излизат с тях. Както и да добавят жена сред приятелите си във фейсбук, без да последва скандал. Ако мъжът ви дава свобода и не ви поставя ограничения, не го правете и вие.

Доверието е ключът към връзката и затова трябва да оставим настрана несигурността си и ниското си самочувствие. Трябва да направите така, че любимият ви мъж да не гледа на вас като на харпия.

Номерата на златотърсачките. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/8K710eC05Pc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *