4 упражнения за горещо тяло на Коледа

Правете редовно тези движения, за да изглеждате супер на коледните тържества

фитнес за красиво тяло
Повдигане на таза от тилен лег

Сезонът на бикините свърши (апропо, честит първи сняг), но според мен това съвсем не е причина да се отпуснете. Още повече, че до коледните и новогодишни тържества остана съвсем малко време, а зимните купони вече започнаха! Използвайте това кратко ръководство, за да тонизирате мускулите и да изглеждате невероятно по време на наближаващите празненства.

Раменна преса с дъмбели и туист

Това упражнение ще ви помогне да бъдете перфектна в рокля без ръкави. Всичко, което трябва да направите, е да вземете комплект дамски гирички и да се фокусирате върху занятието. Застанете в разкрачен стоеж и повдигнете дъмбела над главата с лявата ръка. В същото време завъртете десния крак към левия (все едно искате да се усучете). Върнете до изходна позиция и направете същото с другата ръка и крак. Изпълнявайте 15 – 20 повторения.

Клякане

Перфектно за оформяне на стройни бедра, ще ви позволи да изглеждате неотразима къса пола или рокля. Сложете ръцете зад врата си и от разкрачен стоеж клекнете надолу колкото е възможно по – ниско. Играйте в 10 повторения.

Разтваряне за задно рамо с дъмбели

Перфектно за оформяне на задната част, вие неповторими в рокля без гръб. Вземете две леки гирички, след което от изправен стоеж наведете тялото колкото можете напред, като краката са изправени. Съберете тежестите пред гърдите и започнете да разтваряте настрани колкото ви е възможно по – широко. Играйте 10 повторения.

Повдигания на таза от тилен лег

Целта на това упражнение е да направи вашето Д. възможно най – стегнато и привлекателно. Представете си ефекта от неговата перфектна форма и прилепналата рокля. Легнете по гръб на земята, като краката са свити в коленете, но здраво стъпили на пода. Започнете да повдигате таза, като ръцете ви служат за опора на земята. 10 – 20 повторения.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *