3 инстантни средства за зареждане с енергия

Три ефективни начина за бързо зареждане с тонове енергия

енергия

Понякога се чувстваме преуморени, дори без видима причина. Но никой не се интересува от нашето състояние и всеки очаква от нас да свършим работата навреме и с максимално качество. Предлагаме ви три чудесни метода за зареждане с енергия, които ще ви помогнат да изиграете докрай своята фитнес тренировка и да се справите по – лесно с задачите на работа.

Гума за уста

Нали знаете онези гуми, които боксьорите пъхат в устата си по време на спаринг? Е, точно те могат да ви бъдат изключително полезни в момент на преумора. Изследователи от Университета в Кънектикът установиха, че стискането на зъби стимулира притока на кръв към главата и съответно към областите на мозъка, които отговарят за управлението на психическата и физическата активност. Добре, но за какво ми е гумата? Ами просто за да се предпазите.

Концентрация

Ако успеете да се концентрирате върху поставените задачи (на работа или в залата), значи сте постигнали успех на 75%. Фокусирането при изпълнение не само повишава мотивацията, но и кара тялото да отделя с до 32% повече енергия за дадено упражнение. Когато ще правите нещо, просто забравете за всичко останало, откъснете се от света за колкото време е необходимо и действайте.

Кофеин

Вреден или полезен? При всички положения, една – две чаши кафе ще ви помогнат да изпълните плана си, ако се почувствате без енергия по средата на работата. Причината за това е, че кофеинът просто има свойството да инхибира сигналите за умора, които мускулите изпращат до мозъка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *