Шок! Миглена Каканашева остана без силикон!

МегзТоп дизайнерката Миглена Каканашева започна настойчиво да работи по своето тяло.

Тя решила да се завърне към естествената си красота, а първата крачка била да си махне екстеншъните от косата.

Това обаче изобщо не й стигнало. Затова с решителен замах отстранила и силиконовите си импланти. Без много да му мисли, Каканашева извадила подплънките, за да се радва отново на естествения си бюст.

Като повечето родни звезди, и Мегз се поддала преди години на силиконовата мода. Бг виповете пощуряха по операциите за увеличаване на бюста, хиалурона в устните, ботокса и пр. Надпреварваха се с какви по-екстравагантни татуировки да се изрисуват, дори и там, където не става за рисуване.

Мегз силиконКак да прищипят устните, езика и носа си с метални гривни, от които страх да те побие. И които не докарват нищо друго на нашенските диви, освен алергии и белези, които после с нищо не могат да се заличат.

Явно и опитващата се да се направи на по-красива отколкото е, дизайнерка Миглена Каканашева, е решила да влезе в крак с модата. И си сложила 300 кубика силикон в бюста.

Дали обаче нещо от приказките, които се изговориха за вредата от силикона, я е притеснило, или имплантите са й създавали проблеми, но изведнъж Мегз реши да го махне.

Последните слухове твърдят, че топ дизайнерката вече смятала всичко изкуствено за грозно. И си направила сложна операция за отстраняване на силиконовите импланти.

Операцията, пазена в пълна тайна, била направена в Турция. Целта била българският моден хайлайф да не разбере за промяната.

Тъй като силиконът отдавна излезе от мода, Каканашева бърза да се включи в задаващата се нова модна вълна. Този път по естествената красота.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *