Миглена Каканашева направи нещо много грозно! Вижте как наказа сервитьор!

Мегз2
Миглена Каканашева явно не може да надскочи себе си, въпреки че е дребна на ръст. Но изглежда, че и душичката й е такава, коментират в социалните мрежи.

Миналата седмица в медийното пространство се завъртя  клюката, че наричащата себе си дизайнерка Мегз, е изчезнала от ресторанта, в който обядва почти всеки ден, без да си плати сметката.

Информацията беше шеговита и по-скоро показваше нейната разсеяност, отколкото стиснатост и сметкаджийство. Докато бодяла салатата си, получила обаждане по телефона, дълго спорила с някого, след което скочила и излетяла навън, без да плати.

Сервитьорът хукнал след нея, понеже поръчката била доста скъпа, но Мегз едва не го прегазила с колата и  не му обърнала никакво внимание. Едва от медиите тя разбрала, че не си е платила обяда.

В началото на седмицата прочутата дизайнерка нахлула в ресторанта и поискала да говори с управителя.  Вместо да се извини за допуснатата грешка, тя започнала да тропа с крак и да настоява сервитьорът да бъде уволнен, тъй като бил издал тайна от личния й живот и я направил за смях. Даже настоявала за обезщетение заради оронения си престиж.  Скандалът бил чутовен и сервитьорът изхвърчал от работа, понеже не пазел тайните на клиентите си. А дребната мома се почувствала отмъстена.

Мегз„Вместо да се разкае за грешката си, тя ме уволни, оплакал се потърпевшият. Доста подло от нейна страна. Богатите могат да си позволят всичко, даже и да не си плащат сметките, а ние бедните, го отнасяме заради тях“, коментира злощастният сервитьор.

В мрежата веднага порицаха самозабравилото се миньонче, което беше станало известно още от първия сезон на „Къртицата“ с отмъстителния си и неприятен характер.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *