Чудо! Ето какво гадже си хвана Джулиана Гани – Снимки:

djuliana-gani-12

Лъсна истината за новото гадже на плеймейтката Джулиана Гани. Оказа се, че този път силиконовата бомба не си е хванала богат спонсор, а свой колега – мъжка златотърсачка!

Мъжът, с който моделката се похвали, че й бърка под роклята, е от Димитровград и се казва Станимир. Доскоро работил като фитнес инструктор там, преди да се премести в Пловдив. Младежът искал по- голямо поле за изява, а освен това дължи пари на половината Димитровград, коментират негови съграждани.

djuliana-gani-11

Работата като фитнес инструктор обаче по- скоро била параван за основната му дейност, с която се препитавал – компаньон на богати и възрастни жени. Доскоро спонсорката му в Димитровград го глезела със скъпи подаръци и му осигурявала доста приличен стандарт на живот.

djuliana-gani-10

От съвсем скоро фитнес инструкторът заменил богатата дама от родния си град с Джулиана Гани. Силиконовата моделка обаче също си търси богати мъже, които да я издържат и едва ли си представя, че на нея ще й се наложи да плаща сметките на гаджето си. Засега обаче двамата изглеждат лудо влюбени и явно никой не мисли откъде ще им идват парите.

Джулиана Гани прекара без гадже последните месеци, след като последният й любовник се оказа женен. Щом научила истината, моделката моментално го изритала. Мъжът обаче не се предаде лесно, а засипа силиконката с романтични жестове, за да си я върне. Гани обаче не прие ухажването му и го обвини в тормоз. След тази си несполучлива афера, плеймейтката се зарече, че повече няма да се хваща с женени мъже.

С новото си гадже моделката изглежда щастлива и явно хич не й пука, че не е богаташ. Поне засега.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Чудо! Ето какво гадже си хвана Джулиана Гани – Снимки:"

  1. Тигър   10.05.2017 at 20:03

    Pari pari to jivota e samo interesi lubov nema

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *