Джулиана Гани се фука: Ето как новият ми бърка в гащите! СНИМКИ (+18)

djuliana-gani

Силиконовата бомба Джулиана Гани се изфука с новото си гадже и спонсор. Двойката шашна с вулгарно поведение посетителите на дискотека в Пловдив преди дни.

Гани и новият й явно са заедно отскоро, тъй като цяла нощ двамата не спряха да се мляскат и опипват, коментират свидетели.

Същата вечер скандалната силиконка качи в профила си във фейсбук супер вулгарна снимка, на която е запечатано как пресният й любовник е заврял ръката си под роклята й. А надписът към кадъра гласи: „Прекалихме мощно…“.

По- късно Джулиана Гани пусна и друга снимка, на която той се перчи с коремен релеф, а тя с шокиращата си силиконова гръдна обиколка.

Явно плеймейтката иска много да се изфука с неизвестния, засега, мъж, който е новата й тръпка.

На заден фон, Джулиана Гани с новото си гадже

Досега силиконката е била доста внимателна с показването на гаджетата си. Преди няколко месеца тя се раздели със спонсора си, след като научила, че мъжът всъщност е семеен. Той се опита всячески да си я върне, като дори окичи с нейни билбордове столицата. Гани обаче категорично го отряза.

Преди две години силиконовата моделка се раздели с голямата си любов – Роман Стоичков. Двамата имаха връзка дълги години, но накрая всеки пое в различна посока. Това беше тежък удар за Джулиана Гани, тъй като с Роман дори подготвяха сватба.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *