Черната Златка пак стана за смях! Вижте какво си отряза!

Златка пластична операцияЗлатка Димитрова предизвика буря от страсти и коментари, след като  изцяло обнови корицата в личния си профил във Фейсбук и метна снимка по бански.

Това, че е по бански, ни най-малко не развълнува феновете й, те щяха да се изненадат повече, ако тя си сложеше някоя дрешка, или направо делови костюм.

Проблемът на Злати отново е във фотошопа, както се случва с много от плеймейтките ни и останалото стадо вървежни красавици. Те не разрешават да се появи нито едно тяхно необработено фото, а Андреа веднъж така се беше отплеснала, че се появи без една ръка, за да изглежда по-слаба.

Тук не можем да гадаем с колко килограма са свалени изкуствено от снагата на бургазлийката, но се вижда ясно, че в старанието си да отстранят стриите и белега от секциото, компютърните дизайнери са махнали и…пъпа й.  А след това някой го е добавил малко встрани от полагаемото му се място. Така Златка се е сдобила с пъпче на бебе, нещо невероятно и напълно нелогично за раждала жена.

Златка пъпИ тъй като очите на спецовете са били съсредоточени около коремчето и легендарния бюст, са пропуснали да отстранят нещо съществено – фактът, че Златка е пропуснала да се избръсне под мишниците и тъмните й косми са наболи поне от седмица.

Феновете основателно се чудят вече дали цялото тяло е нейно, или всичко е фотомонтаж.

Димитрова обаче се гордее с произведението на фотошопа, не вижда гафовете в него и все още го държи на корицата си.

Пуста суета…

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *