Златка Димитрова спечели титлата за най- емблематична плеймейтка! Николета нагло лъже, че тя е победила! СНИМКИ:

Златка Димитрова спечели титлата “Playmate all stars” на 15- я рожден ден на списание „Плейбой“ в България. Бургазлийката беше избрана за най- емблематичната плеймейтка в историята на конкурса у нас, като издуха Николета Лозанова и Златка Райкова.

За участие в юбилейното състезание за най- секси българка бяха селектирани 15 участнички чрез зрителско гласуване, което продължи един месец. Като претендентки за най- престижната титла на еротичното издание бяха определени: Златка Райкова, Николета Лозанова, Златка Димитрова, Магдалена Бадер, Ася Капчикова, Светлана Василева, и др.

За да няма никакво съмнение за манипулация на вота, победителката не беше избрана чрез жури, а чрез гласуване на участничките в конкурса. Всяка плеймейтка написа името на кандидатката, която според нея, заслужава да спечели титлата.

Така, по волята на конкурентките си, Златка Димитрова се окичи с жадуваната титла и признанието за плеймейтка на всички времена.

zlatka-dim-20

Николета Лозанова пък стана за абсолютно посмешище. Въпреки че месец по- рано Ни Ло се самообяви за победителка в конкурса, това не се случи. Водещата на „Папараци“ нагло се изцепи, че битката между конкурентките й ще е за второто място, тъй като е ясно, че тя ще е голямата победителка.

 

Включително тази сутрин, след като вече беше ясно, че Черната Златка е спечелила конкурса, Николета продължи да тръби, че тя е победителката. Лозанова благодари в социалните мрежи на списание „Плейбой“, че я е обявило за легенда, а конкурентките си обяви за „еднодневки, мераклийки, късметлийки“. По- късно Николета изтри поста си, защото лъжата й вече минаваше всякакви граници.

nikoleta-17

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *