Цяла Армия Гардове Охранява Цеца Величкович в София! Пазят я от… Албанската Мафия! Виж Тук:

Цеца1Безчет гардове и полиция при извънредни мерки за сигурност зорко ще охраняват Цеца Величкович  по време на гостуването й в София в края на седмицата.

Сръбската суперзвезда ще изнесе два концерта в столичната зала „Арена Армеец“ в петък и събота, а билетите за фолк събитието отдавна са разпродадени. Самата Цеца също влачи десетина свои охранители. Така че ще се превърне в най-строго пазената личност, стъпвала някога на родна земя. Причината за извънредно голямата й охрана била в информация, достигнала до службите, че легендата на балканската музика може да бъде отвлечена в София. И то не от кого да е , а от албанската мафия. Сръбските медии гърмят отдавна, че Цеца е набелязана от албанците и те готвят похищение срещу нея. Тези материали се появяват периодично както в печата, така и в телевизиите на западната ни съседка. И не е ясно доколко съдържат истина и доколко реклама. Но е факт, че Величкович е охранявана повече от сръбския министър-председател.

Дамата на балканската музика успя да създаде суматоха и в Копенхаген, докато беше на концерт там. Местните сили на реда също се включиха в опазването й, но никакви албанци и никаква мафия не се появиха. И Цеца си тръгна по живо по здраво.

В момента, седмица преди изборите, на България не й трябва никакъв международен скандал и зловещо криминале, затова организаторите са решили да си сложат тенекия… където трябва.

Цеца малкаПевицата ще бъде охранявана в хотела, като пред вратата на стаята й ще бдят денонощно двама въоръжени гарда. Човек от антуража й ще опитва ястията от ресторанта, да не би да бъде отровена. До звездата няма да се допускат никакви фенове за автографи, а за по-сигурно се пази в тайна и в кой хотел ще отседне тя.

Още от мерките за сигурност: Всички зрители щателно ще бъдат претърсвани преди да влязат в „Арена Армеец“. Абсолютно забранено ще е да се внасят в залата остри или опасни предмети, а организаторите умоляват ако е възможно  дамите да са без чанти, за да не скрият нещо в хастара им.

Преди 10 години името на Цеца бе замесено в отвличене. Но тогава не тя бе отвлечената, а я набедиха за поръчител на криминалното деяние. Свидетел разказа, че лидерът на Земунския клан Душан Спасоевич бил осенен от идеята да отвлече бизнесмена Желко Митрович след като разговарял с Цеца Величкович. Тя пък отрече да познава както извършителите, така и жертвата.

Но оттогава, от страх или с цел реклама, Цеца ходи с охрана, която не позволява и пиле да прехвръкне край нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *