Цеца Величкович разкри тайното си гадже – Виж кой е той:

ceca-velichkovich-3

Цеца Величкович показа най- после тайнствения мъж, който плени сърцето й. Сръбската певица е безумно влюбена в 26- годишния Александър, който е манекен.

Цеца представи завоеванието си навръх 16- годишнина от смъртта на съпруга си Аркан. Сръбската звезда и значително по- младото й гадже имат връзка от няколко години. Преди са направят взаимоотношенията си достояние на всички, двамата се срещали тайно в апартамента му в Белград.

Сръбският вестник „Курир“ тръгнал по следите на потайните любовници. Репортери посетили апартамента, в който певицата и манекена се срещали години наред. Звъннали на домофона, но никой не отговорил.

Цеца и Александър
Цеца и Александър

26- годишния манекен получил апартамента от леля си. Идеята на жената била да го пуска под наем. Младият мъж обаче отказал. Въпреки че леля му го побъркала с настояванията си, той така и не го направил. Вместо това, там се срещал тайно с Цеца Величкович.

Семейството на легендарната сръбска певица се познава много добре с момчето и всички го приемат радушно. Няма проблем и с децата й от Аркан. Въпреки това, Александър предпочита двамата да се усамотяват в апартамента му.

И така допреди дни, когато Цеца и гаджето й най- после се появиха официално заедно.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *