Теди Велинова цица от д-р Енчев по 10 бона на месец

Теди Велинова и д-р Енчев

  Манекенката Теди Велинова сбъдна голямата мечта на златотърсачките. Силиконовата моделка, която има безброй корекции във външния си вид, вече 8 месеца е гадже на пластичния хирург д-р Енчев. Двамата се залюбиха, след като очилатият лекар заряза законната си съпруга. Сега Теди хем има кой да ремонтира безплатно външния й вид, хем разполага със спонсор, осигуряващ й щедра издръжка.

Благосъстоянието, което варненката демонстрира напоследък, несъмнено е резултат от любовта й с медика. Двамата първоначално криеха връзката си, но после, без да иска, манекенката сама потвърди слуха, че с хирурга са интимни. Това стана, след като манекенката тръгна по софийските улици с нов автомобил, предоставен й от гаджето. На лъскавия „Мерцедес“ се мъдри с големи букви надписът: „Пластична хирургия „Симетрия“. Така се казва и клиниката, в която д-р Енчев оперира пациентките си.

Неотдавна Теди призна, че през годините се е превърнала в трофей за мъжете. Представителите на силния пол били готови на всичко само и само да са с нея. „Повечето се ласкаят, че са с мен. Мисля, че ги привличам с външния си вид, но се надявам да ги впечатлявам и с моята интелигентност и образованост“, заяви тя.

Велинова не приема упреците, че се продава на богатите мъже. В същото време обаче злите езици донасят, че за месец тя цица от „Благодаря ви, д-р Енчев“ поне 10 бона. В тази сума влизат джобните и скъпите дрънкулки и дрехи които манекенката обича да си купува, а също и екзотичните й пътешествия. Теди е голяма почитателка на ваканциите зад граница, по време на които винаги отсяда в скъпарски хотели.

„Всяка жена иска да е с финансово обезпечен мъж. Няма нищо лошо в това. Ако двамата са искрени един към друг, защо не? Самата аз не виждам нищо лошо“, разсъждава по повод издръжката си манекенката.

Изтъканата от пластични операции варненка избягва да коментира дали именно тя е станала причината настоящият й приятел да се раздели със законната си жена.

Д-р Енчев с бившата си съпруга

Мръщи се и когато я питат за многобройните скрити екстри, които й носи връзката й с хирурга. Мълви се например, че Енчев помага усърдно на Теди да развива кариерата си на стилист, като я препоръчва на многобройната си заможна клиентела. Обвиняват ме, че съм мързелива и Глупава.

Ако не бях амбициозна и трудолюбива, никой нямаше да постигне това, което съм направила аз. Никой не знае какво ми е коствало“, горещи се манекенката всеки път, когато й намекнат, че най-големите й качества и умения са онези, които демонстрира в леглото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Теди Велинова цица от д-р Енчев по 10 бона на месец"

  1. ради   31.01.2013 at 12:18

    бившата съпруга на д-р Енчев е много много по красива от Теди Велинова,ако изобщо Теди Велинова може да се нарече красива

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *