Сина на вицепрезидента Маргарита Попова стана шеф прокурор!

Маргарита Попова

Синът на нашия вицепрезидент Маргарита Попова, Николай Попов е вече е изпълняващ длъжността заместник районен обвинител в София, а според източници от прокуратурата сега го гласели и за титуляр.

Това е станало благодарение на вътрешна заповед от Александър Налбантов. Синът на Попова е нагласен за изпълняващ длъжността на мястото на Людмила Николова, която излиза в отпуск по  майчинство. Така Николай става един от седемте заместници на Налбантов. Младежът щял да отговаря за разпределянето на колегите си по съдебните дела. Служителите

синът на вицепрезидент Попова

на Темида са били потресени от този факт, тъй като бил прецедент. Според тях, дори да не е законен, казусът бил морален. Майка му заемала висш държавен и политически пост и това би могло да хвърли сянка на съмнение върху делата му. До миналата година Николай Попов бил младши прокурор и  колегите го уважават като кадърен служител, но му тежала сянката на майка му – експравосъден министър в сегашния кабинет. Все пак за никого не са в тайна добрите отношения между Попова и Налбантов. В момента и двамата отказват коментар.

Плевнелиев – Попова – клетва:

http://youtu.be/YduDWm6wwtU

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Сина на вицепрезидента Маргарита Попова стана шеф прокурор!"

  1. eBa   04.10.2012 at 4:44

    Отново питам-дайте информация за биографията на М.Попова,родителите и,къде са работилии пр.Иначе е подозрителво дали пак не ни пробутват комуняга,като Сталинка-_Кристалина Георгиева,Фандъкова,Лиляна Павлова ,Милена Прьмова,т.е.Кунева и пр.

    Отговор
  2. eBa   04.10.2012 at 5:05

    А колкото до одобрението на Попова за бонусите ще я попитам-ЩО НИ ПРАВИТЕ НА ГЛУПАЦИ?За добре свършена работа се дава заплата,за зле уволнение!Какви бонуси на фона на бедстващия народ!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *