Преправянето на стари дрехи е новата мода

Старите дрехи са новата мода, която завладя света

Финансовата криза по цял свят успя да промени  дори  традиционно скъпарската мода и  да прокара ново течение.  Тъй като все повече хора изпадат в безизходица и се чудят, как да свият разходите си, по – находчивите от тях  вече се поразровиха в гардеробите, измъкнаха попрашясалите стари дрехи и им придадоха съвършено нов стил с малко въображение. Това  констатира лично модният експерт  Мина Кайе.

Мина Кайе отчита, че vintage модата и old school внасят много пъстрота у нас

Модният дизайнер  отчита, че  обновяването на старите дрешки вече не е типично само за изначално по – сръчните представителки на нежния пол,  но и за силния, като  и двата пола не просто преправят старите парцали, а въвеждат нова мода.

Мина Кайе е категорична, че всъщност  във всеки един от нас дреме един дизайнер, а в някой почти гений, който е способен да направи чудеса например с един стар пуловер или рокля, или риза от времето на майките или бабите ни. Всъщност практика от нищо да направим нещо или от   нещо старо –  ново вече е една нова култура  или т.н.р  vintage  мода и old school, която набира все по – голяма популярност и у нас, констатира модният стилист.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Преправянето на стари дрехи е новата мода"

  1. Ники   08.03.2012 at 21:51

    Нормално… Какво друго ни остава…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *