Властна майка бута напред актрисата Виолета Марковска

Звездата от „Столичани в повече“ Вили Марковска не се радва на голяма почит сред колегите си. Младата актриса е безкрайно капризна, хронично недоволна и вечно нацупена, коментира се в арт средите. Причината за нетипичното поведение за момиче на нейната възраст е властната й майка, която от малка я тика напред в киното.

Бащата на Виолета умира, когато тя е още в детската градина. Загубата на единия родител поражда свръхамбицията на майката Наташа да превърне малката си дъщеря в национална знаменитост. Детството на актрисата минава в кастинги и участия в най- различни проекти. Вместо да набере самоувереност обаче, Виолета се превръща в малка примадона, която никога не е доволна. Актрисата е известна сред колегите си с изключително лабилна психика и често плаче за дреболии.

До ден днешен Марковска не може да преживее работата си с Аня Пенчева в сериала „Хотел България“. Майката Наташа нападна легендарната актриса при участието й във „Вип брадър“ заради „студеното“ отношения към щерка й и настоя да се извини за поведението си.

Подобно отношение обаче Виолета получава почти навсякъде, където се снима и не по друга причина, ами заради вечните си капризи

Виолета е вманиачена по тялото си

и постоянните си превземки. Колежките й от хита „Шивачки“ Алекс Сърчаджиева и Елен Колева пазят изключително лош спомен за първата им пресконференция за промотирането на лентата. Тогава им се налага да чакат екранната си партньорка Вили цели 40 минути, за да се накипри за пред фотообективите, докато те трябва да отговарят на всички въпроси. Марковска се появява чак на финала, колкото да се щракне два – три пъти.

Виолета все още бърка изявите си като манекенка с актьорската работа, шегуват се колегите й. Всеки път когато трябва да дава интервю или да се снима за списание, Марковска се кипри така сякаш ще дефилира на модно ревю.

Майката на младата актриса успява да я набута в първата й кино продукция, когато е едва 11- годишна. Участва в нискобюджетен американски филм, който сее снима в студията на „Бояна“. Докато пробие в българска продукция, Виолета се снима в още няколко щатски ленти. На 16 години е избрана за роля в сериала на „Нова тв“ „Хотел България“.

Наташа контролира абсолютно всичко, свързано с кариерата на дъщеря си – от дрехите до публичните й изяви и ролите. Виолета е напълно обсебена от външния си вид. Нейни състуденти разказват, че не са я виждали да се храни с нещо различно от кофичка кисело мляко и през цялото време демонстрирала гимнастическите си умения.

Приятелки или врагове – най- младите актриси от „Столичани в повече“ Веселина Попова и Виолета Марковска. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *