Най – търсените диети и тренировки за отслабване през 2013

До края на настоящата 2013 – а остават броени дни, но празничното настроение не пречи експертите от Google да разкрият кои са най – търсените диети и тренировки за отслабване през тази година. Ето какво показва статистиката.

google търсене

Най – популярните диети за отслабване

Палео Диета. Най – популярна през периода. Определено това е изненадващо, защото около нея избухнаха няколко мини скандала, а мнозина поставиха ползите от нея под въпрос. По нашето скромно мнение – работи.

Диета със сок за отслабване и детокс. Доказана, но в същото време изключително тежка за спазване. Позволява прием само и единствено на натурални, прясно изцедени сокове. Въпреки това става все по – популярна, защото наистина работи.

Средиземноморска диета. Приятна и вкусна, Средиземноморската диета не е просто режим на хранене, а начин на живот. Който определено допада на мнозина заради балансираното хранене и многобройните съпътстващи рецепти.

Най – търсените тренировки за отслабване

Insanity Workout. Определено върши работа, изгаря мазнините, спомага за натрупване на големи мускули, покачване на сила и издръжливост. Недостатъците ѝ са, че не е подходяща за всеки – наистина екстремно преживяване.

КросФит. Набираща все по – голяма популярност в България, КросФит програма също е достойна за внимание. Определено не е лесна, съчетава в себе си цялата стратегия за здравословен живот – движение, тренировка и хранене.

Тренировки за коремна преса. Думите са излишни – все повече хора искат да намалят обиколката на корема и да извадят на показ най – хубавото от себе си. Помнете, че коремната преса преди всичко се прави в кухнята.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *