Ирина Тенчева обидена! Ето защо се скри от социалните мрежи:

ИринаИрина Тенчева спря да морализаторства от профила си в социалната мрежа и тотално се покри.

Докато непрекъснато даваше съвети на зяпналите я в устата фенки как се възпитават деца, как се обзавежда хол, как се готвят френски и италиански специалитети, как да се облечем за парти и как да задържим мъжа до себе си, тя внезапно млъкна. И даже изтри част от култовите си постове.

Мнозина започнаха да гадаят за причината. Някои си помислиха, че пак е бременна и смята да увеличи децата в семейството на пет. Други пък решиха, че е хукнала за Гърция да обзавежда новия апартамент, който Иван й купи, за да има къде да почиват през лятото.

Най-смелите пък надушиха скандал в образцовото семейство и се запитаха дали Иван не е скъсал синджира и не е започнал да се забавлява с нова колежка или не е посегнал пак към чашката.

Истината обаче е много по-проста.

Властната Ирина напоследък срещала много отпор на откровенията си и много подигравки на житейските мъдрости, които поства.

Особено я обидило обвинение от нейна фенка, че се изживява не само като майка на децата си, а и майка на нацията. Пък това прозвище вече било патентовано от Цецка Цачева и на народа две майки не му трябвали.

Ирина и Иван и АваТенчева обича да командори, да дава съвети и да прави услуги, които никой не й иска.  Във Вип Брадър тя не спря да нарича половината участници – свои най-добри приятели, а другите-  да обижда и унижава. Не спря да определя какво ще се яде, кога ще се яде, кой ще мие, кой ще чисти, да налага режим на спане, да гони до дупка всички, които й противоречат и да покаже истинското си лице.

А то е на лицемерно загрижен човек, който става жесток, ако не му играеш по свирката.

Сега Течева е наказала последователките  си в социалната мрежа, понеже не я слушат с нямо обожание, а посмяват да й противоречат.

Горкия Иван! С такава булка сигурно ще го канонизират за светец, говорят под сурдинка негови колеги.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *